0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
  • Kunstgras drukverdeeldoek voordelig online kopen
  • Kunstgras drukverdeeldoek voordelig online kopen
Kunstgras drukverdeeldoek kopen van uitstekende kwaliteit? Een stabiliserende basis en geschikt voor vele soorten grastapijt. Bestellen per m2

€3,95

Incl. btw

Een kunstgras drukverdeeldoek zorgt voor een stabiliserende basis en is niet alleen te gebruiken voor onder het kunstgrastapijt, maar bijvoorbeeld ook voor onder uw voortent. Onkruid heeft met dit gronddoek geen schijn van kans meer en kuilen en putten onder het grastapijt verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gebruik het voor onder andere kampeerterreinen en in tuinen, of als scheiding van grondlagen. 

Hoe moet ik een kunstgras drukverdeeldoek leggen?

Het gronddoek legt u over het zand heen en snijdt u 1 cm vanaf de kant af. Wanneer de tuin breder is dan het doek, dan kunt u het in 2 delen strak tegen elkaar aan leggen. Het kunstgras drukverdeeldoek mag niet over elkaar heen komen te liggen. 

Het kunstgras drukverdeeldoek is per strekkende meter te bestellen bij een breedte van 2 of 4 meter vanaf €3,95. Heeft u speciale wensen, gewoon een vraag over dit verdeeldoek of andere kunstgras accessoires? Bel of mail ons dan direct.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »